top of page

Clicks! Exposició de mons Playmobil 

21 desembre 2022 - 26 febrer 2023

playmobil_RRSS-01.png

ARRIBEN AL PALAU MARTORELL ELS MONS DE PLAYMOBIL AMB L’EXPOSICIÓ CLICKS!

 

| Avui s'obre al públic l'exposició Clicks! que embadalirà aquest Nadal els més petits de la casa i també a molts adults amants d'aquestes petites figures.

| L'exposició sobre l'univers Playmobil convida a realitzar un viatge històric i llegendari a través de més de 5.000 figures distribuïdes en deu minuciosos diorames, un d'ells dedicat a les Rambles.

 

| Organitzada pel Palau Martorell en col·laboració amb l'Associació de Col·leccionistes de Playmobil (Aesclick), la mostra es podrà visitar des del 21 de desembre fins al 26 de febrer de 2023.

Barcelona, 21 de desembre 2022.- El Palau Martorell inaugura la seva programació familiar amb l'exposició Clicks! que proposa al visitant un emocionant recorregut a través de 5.000 figures distribuïts en 10 diorames. En ells, a més de ser testimonis del dinamisme del passeig de les Rambles de Barcelona, els visitants podran acompanyar a aquestes figures de 7,5 centímetres per alguns dels llocs i períodes més destacats de la història com ara la prehistòria, la vida dels vikings o l'època victoriana, així com descobrir el món de fantasia del circ o viatjar fins la sabana africana.

Durant el recorregut, menuts i grans podran participar a més en el joc “El Click Amagat” en el que hauran de trobar figures Playmobil “fora de lloc” en el temps.

Clicks! és una mostra realitzada en col·laboració amb l'Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil, una entitat sense ànim de lucre formada per col·leccionistes i aficionats de l'apassionant món Playmobil. Els integrants col·laboren amb diverses entitats amb el propòsit que els nens i nenes que travessen especials dificultats puguin gaudir d'aquests ninos d'etern somriure.

L'exposició Clicks! es composa de les següents escenes, formades per figures Playmobil i decorats amb alt nivell de detall:

 

● El Hobbit / El Senyor dels Anells

● L´època victoriana

● Un dia a la granja

● Les Rambles

● Vikings – Ens veurem al Valhalla!

● El bullici de la ciutat

● Prehistòria – Els dos clans

● El salvatge Oest

● El Circ ha arribat a la ciutat

● Àfrica - El delta de Okavango

bottom of page